Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2017 18:00 - 30-годишните необвързани мъже
Автор: lubima Категория: Регионални   
Прочетен: 1767 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



Четиримата герои от "Големият ергенски запой" са подходящ пример за четири различни типа мъже на 30, който все пак ни напомня, че зад всичките им различия, всички са еднакви

 30-годишните мъже са интересни. Намерете група от 30-годишни мъже и в нея задължително ще откриете един отказващ да порасне вечен студент, още живеещ със съквартиранти, друг, който току-що е закарал двете си деца на училище, неколцина, които са доста напреднали в кариерата, и няколко търсещи себе си - и заедно с това и търсещи работа.

Някои ще ви кажат, че най-накрая са разбрали всичко, а други ще заявят, че се чувстват безнадеждно за първи път в живота си. Абе, бая разнородна групичка. Вероятно най-разнородната част от тази компания са нарастващият брой 30-годишни необвързани мъже. Ако искате изследване на разрез от човечеството, 30-годишните необвързани общо взето покриват всички негови аспекти. Ето някои от по-честите типове:

1) Пълният комплект

Пълният комплект е умен - учил е в елитен университет. Пълният комплект е спортист, музикант и запален пътешественик. Пълният комплект е красив - и може да се обзаложите, че е добре поддържан.

Пълният комплект има страхотна кариера, но и за миг не смейте да предполагате, че той е работохолик - Пълният комплект е мъж, посветил се на семейството.

Има само едно нещо, което Пълният комплект изглежда има затруднения да открие - момиче, достойно за неговото величие.

Да, жената, подходяща за Пълния комплект, ще е ултимативната черешка на тортата на неговото съвършенство. Той често си я представя - красива, така че хората да се обръщат след нея; преливаща от чар и харизма, тя озарява всяка стая, в която влезе; блестяща изгряваща звезда в кариерата си и обичана от многото си приятели. И това е само публичното й "аз" - у дома тя е фантастична в леглото, невероятна готвачка, любяща, самоотвержена и отдадена. А, и освен другото говори френски, играе тенис, пее прекрасно, чете много и е познавач на историята. Неговата Жулиета.

Не твърде изненадващо, Пълният комплект е необвързан. Той е потънал в ожесточена битка между свръхчовешките си стандарти и ужаса си от това да е необвързан и на 40 - защото необвързаността на 40 не е редно да е част от историята на един Пълен комплект.

2) Мъжът, живеещ нов живот

От безкрай време Мъжът, живеещ нов живот, ходи с постоянната си приятелка. Той никога не е изглеждал твърде щастлив в тази връзка, но всички са смятали, че в крайна сметка те ще се оженят. Сега, след дълга и трудна раздяла, той отново се появява с гръм и трясък и изведнъж се държи, сякаш са го избрали за участие в реалити. Той не е особено сигурен как изобщо да бъде ерген, но пък е адски щастлив, че е, и гарантирано ще излиза и тази вечер.

Той също така е и архивраг на Примирения годеник, който е в също толкова нещастна връзка, но някак си е продължил да живее в нея, неспособен да устои на сладката, приятна инерция, и който със сигурност не иска да слуша за най-новите подвизи на Мъжа, живеещ нов живот.

3) Мъжът, който трябва да се ожени за някой от същия етнос, или родителите му няма да му проговорят повече

И без това е достатъчно трудно да си намериш свестен партньор, но родителите на този пич определено не правят нещата по-лесни за него. Той за кратко се е опитал да се бунтува, но след като последната му приятелка не е била допусната да прекрачи прага на дома на родителите му, което я е докарало до сълзи, се е отказал.

Също така, той наистина би се зарадвал, ако майка му спре да му урежда срещи.

4) Женомразецът

Както си личи от названието, той мрази жените, но и те охотно му отвръщат със същото. Женомразецът не знае много за противоположния пол, но може да ви каже точния брой на представителките на този пол, с които е спал - 214.

Той е жънал доста добри успехи сред момичетата в по-ранния си период, когато много от тях са били във фазата "не мога да устоя на пълни задници", но напоследък само тези с най-ниско самочувствие изглежда да гравитират около него.

Братовчед и близък приятел на Женомразеца е Постоянно изневеряващият. Те са различни, но се разбират чудесно.

5) Мъжът, който е стигнал върха си твърде рано

Някога Мъжът, който е стигнал върха си твърде рано, е имал всичко, за което би могло да мечтае едно 17-годишно момиче. Неговата извънземна самоувереност го е прокарала без проблеми през университета, и никой не е бил изненадан, когато той си е намерил умна, мила, красива приятелка, когато е станал на двайсет и малко. Но Мъжът, който е стигнал върха си твърде рано. Той е вярвал, че има терен, на който трябва да поиграе, и е скъсал с приятелката си, когато е станал на 24.

Сега, 7 години по-късно, косата му се е отегчила и си е отишла, а славата му на гимназиална спортна звезда не е особено голяма част от разговорите в наши дни. И той забелязва, че момичетата като бившата му приятелка не изглежда вече да го харесват особено. Осъзнавайки това около 5 години след всички други, той тежко въздъхва и понижава стандартите си с няколко сериозни стъпки.

6) Мъжът, който най-после е добър улов

От другата страна на медала, след като е свалил малко килограми, взел си е прилични дрехи и е постигнал отрано успех в кариерата, Мъжът, който най-после е добър улов, привлича повече внимание всяка седмица, отколкото е получавал в първите си 25 години, взети заедно. Момичетата считат за очарователно, че толкова привлекателен мъж е успял да запази скромността си, докато той всъщност просто продължава да приема, че всяко момиче е извън неговата категория. Винаги.

След като новата му ситуация започне да му се изяснява, той навлиза в злополучна нова фаза, стресирайки мъжете си приятели, като прави неща от рода на намигане през рамото на момиче, с което танцува, и сръчквайки ги, когато привлекателно момиче ги отмине на улицата.

7) Нормалният мъж, който просто още не е срещнал подходящото момиче и адски иска хората да спрат да го гледат с този излъчващ съжаление поглед

Ех, НМКПОСПМАИХСГИСП. НМКПОСПМАИХСГИСП изпитва удоволствие от живота си. Той си харесва работата, харесва приятелите си и тотално харесва това да бъде все още ерген. Той не се е разбързал да има връзка и се чувства абсолютно уверен, че в някакъв момент ще срещне подходящото момиче и ще се ожени.

Той също така не е напълно сигурен защо всички, които го познават, се опитват да разберат "къде е проблемът". Родителите му са притеснени, като не пропускат възможност да го питат дали излиза с някое момиче. Приятелите му искат да помогнат, като му уреждат срещи при всяка възможност. Той оценява подобаващо всичката непоискана подкрепа, но също така мисли, че би било чудесно, ако всички просто спрат да мислят, че има нещо сбъркано в него.

8) Агресивно търсещият онлайн запознанства мъж, който не може да повярва, че още не е женен

Пълната противоположност на предишния екземпляр, Агресивно търсещият онлайн запознанства мъж, който не може да повярва, че още не е женен, наистина не може да повярва как още не е сключил брак. В гимназията, университета и по-голямата част от времето след това той винаги е бил Мъжът с приятелка. В продължение на години е съжалявал необвързаните си приятели - но някак си сега е на 30 и е необвързан.

Той има 4 онлайн профила за запознанства и когато хората го питат дали излиза с някое момиче, той обяснява, че в момента е твърде зает с кариерата си, за да има връзка.

9) Прикритият гей

Прикритият гей е толкова близо до перфектния улов - той е красив, добре облечен, има чудесна работа. А, и освен това е забавен, умело си служи с думите и е чаровен. Единственото незначително неудобство е, че изобщо не изпитва никакво привличане към жени.

Антитезата му е НМКПОСПМАИХСГИСП, който е чул предостатъчно теории, че е гей, но е абсолютно хетеросексуален и за стотен път обяснява, че просто още не е срещнал подходящото момиче и няма никакъв проблем с това да е необвързан в момента.

10) Мъжът, който просто тотално се е отказал на този етап

Мъжът, който просто тотално се е отказал на този етап, всъщност никога не е и опитвал толкова упорито, но поне е имало някакво подобие на усилия. Той не обича да ходи по барове, отказва да пробва онлайн запознанства, а бонгът и X-Box конзолата отново са се завърнали в хола след краткия им престой в гардероба, след като негов приятел му е изнесъл агитационна лекция по въпроса преди 4 месеца.

Вътре в себе си, мъжът, който просто тотално се е отказал на този етап, адски много се бои от много неща, но страхът му се проявява в безразлично отрицание и обикновено надделяваща пасивност. Има само един начин нещата да се променят за мъжа, който просто тотално се е отказал на този етап - и той е да се окаже на мушката на Момичето, което неумолимо преследва, докато получи каквото иска. Дотогава, целият този въпрос просто не го вълнува особено.




Гласувай:
6



1. stih - С интерес прочетох...
24.09.2017 21:06
И малко се ограмотих на тема "Мъже" :)
Благодаря, Любима!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubima
Категория: Регионални
Прочетен: 1963515
Постинги: 495
Коментари: 2437
Гласове: 18575
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031